CFA Can Marfà

CFA Can Marfà

Plaça dels Bous, 5 - Mataró 08301, Barcelona - Telèfon: 937 962 984 - e-mail: cfa-canmarfa@xtec.cat

diumenge, 1 de novembre del 2020

Proves lliures per a l'obtenció del graduat en educació secundària per a majors de 18 any - Convocatòria de novembre de 2020

Benvolgudes i benvolguts,

Us informem que el 29 d'octubre es va publicar la llista definitiva d'admesos i exclosos, que podeu consultar a: http://ensenyament.gencat.cat/ca/serveis-tramits/proves/proves-lliures-obtencio-titols/obtencio-geso-mes-18-anys/consulta-resultats/ introduïnt el vostre número de document d'identitat i el codi de la sol·licitud.

Les proves tindran lloc els dies 5 i 6 de novembre de 2020. Les proves de l'àmbit científico-tecnològic i de l'àmbit de la comunicació es faran a l'EOI Maresme, mentre  que les proves de l'àmbit social i de formació instrumental es faran al CFA Can Marfà.  

Podeu consultar el protocol de realització de les proves, així com l'hora d'arribada segons el vostre cognom i l'aula que se us ha assignat clicant aquí.   

Recordeu que el dia de la prova heu de portar el vostre document d'identitat vigent, un bolígraf i una mascareta. Així mateix, us demanem que arribeu amb la màxima puntualitat, per tal que les proves puguin començar a l'hora.

Si teniu cap pregunta, poseu-vos en contacte amb nosaltres.



 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada