CFA Can Marfà

CFA Can Marfà

Plaça dels Bous, 5 - Mataró 08301, Barcelona - Telèfon: 937 962 984 - e-mail: cfa-canmarfa@xtec.cat

divendres, 21 de desembre del 2018

SORTIDA A LA BARCELONA MEDIEVAL AMB ALUMNAT DE GES


El passat dimecres 19 de desembre de 2018 vam fer una sortida amb l’alumnat de GES a Barcelona, a visitar el barri Gòtic i el barri de la Ribera.
És una sortida que ja s’ha fet altres anys i que sempre agrada, doncs si bé tothom coneix la ciutat de Barcelona, és molta la gent que ignora els tresors que aquesta ens amaga.
La sortida sempre té el tret de sortida des de l’església Santa Anna i després de veure la necròpolis romana de la plaça de la Villa de Madrid, anem cap a Santa Maria del Pi per continuar pel carrer de la Palla i anar a la plaça Nova.
Ensenyar-los-hi la catedral, l’entrada al Decumanus romà, visitar la Catedral i, després de Sant Felip Neri visitar el Call. Anar a la Plaça Sant Jaume i després visitar les restes del temple d’August. Anar a la plaça del Rei i visitar el carrer Montcada per anar a Santa Maria del Mar. Tot plegat és una joia d’itinerari que permet percebre la grandesa de la Barcelona de l’Alta Edat Mitjana.




1 comentari:

  1. Mis 2 webs (sin publicidad) pueden interesar a ese Centro, profesores, alumnos: yofrenoelcambioclimatico.blogspot.com (MENOS es MEJOR) y plantararboles.blogspot.com, un manual para reforestar, casi sobre la marcha, sembrando semillas de árboles autóctonos en zonas deforestadas, baldías, más o menos cercanas al lugar de su recolección. Salud, José Luis Sáez

    ResponElimina